header_small

Over ons

Van der Hoorn Succulenten bestaat sinds 1990 als een zelfstandige kwekerij en heeft zich gespecialiseerd  in de teelt van bijzondere soorten.  Sinds de oprichting van het bedrijf worden er bij ons vele soorten Rhipsalis gekweekt. Tegenwoordig telen wij het grootste commerciële Rhipsalis assortiment voor de groothandel  met meer dan 30 soorten Rhipsalis en Lepismium. Daarnaast bestaat ons assortiment uit diverse andere soorten succulenten.  Sinds 2009 voeren wij bijna al onze planten aan voorzien van het Work of Art logo. Dit logo zorgt voor herkenbaarheid in de keten en staat tevens garant voor een sterke plant van goede kwaliteit.
Omdat wij vinden dat planten op zich en succulenten in het bijzonder ware kunstwerken zijn, hebben we ons assortiment Work of Art genoemd.

Wij zijn zeer actief in het vernieuwen van onze producten  en daarom kunnen wij regelmatig met een nieuw product op de markt komen. Omdat  wij belang hechten aan het milieu zijn we lid van Milieu Project Sierteelt (MPS). Al vele jaren zijn wij een MPS-A gecertificeerd bedrijf en dat betekent dat wij kweken volgens de hoogste MPS eisen.